• Home
  • Jongeren nieuws
  • De eerste Zwolse Open Minibiebdagen vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei.

De eerste Zwolse Open Minibiebdagen vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei.

De eerste Zwolse Open Minibiebdagen vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei. Bijna 20 Minibiebs doen mee met leuke activiteiten. Dan kan Stadkamer Centrum – met een Boekenbox voor de deur - natuurlijk niet ontbreken! Rondom onze Boekenbox op straat, maar ook binnen bij Stadkamer worden in twee uur tijd zoveel mogelijk particuliere boeken gratis van eigenaar gewisseld. Onder het motto “Oude boeken eruit, ‘nieuwe’ mee naar huis!” is er een grote boekenruilbeurs. Tip: breng je te ruilen boeken nu alvast, dan leggen we een mooie voorraad aan. Het zou fijn zijn als dit mooie recente romans en kinderboeken zijn, maar ook andere goed uitziende boeken nemen we graag in ontvangst. Deelname: gratis

De eerste Zwolse Open Minibiebdagen vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 mei. Bijna 20 Minibiebs doen mee met leuke activiteiten. Dan kan Stadkamer Centrum – met een Boekenbox voor de deur –  natuurlijk niet ontbreken!

Rondom onze Boekenbox op straat, maar ook binnen bij Stadkamer worden in twee uur tijd zoveel mogelijk particuliere boeken gratis van eigenaar gewisseld. Onder het motto “Oude boeken eruit, ‘nieuwe’ mee naar huis!” is er een grote boekenruilbeurs.

Tip: breng je te ruilen boeken nu alvast, dan leggen we een mooie voorraad aan. Het zou fijn zijn als dit mooie recente romans en kinderboeken zijn, maar ook andere goed uitziende boeken nemen we graag in ontvangst.

Deelname: gratis

Bron: Stadkamer

Voor meer informatie over minibieb kijk eens op de site waar deze zich in Zwolle-Zuid bevinden!

minibieb, ruilbeurs

WZZ Informatiebalie

Contactpersoon

Minne Bouta
mbouta@wvzwollezuid.nl

Post- en bezoekadres:
Gelijkheid 1
8014 XC Zwolle
T: 038 – 460 90 00

Redactie

Voor insturen van artikelen en verzoek voor plaatsing in wijkkrant en online

Privacy en Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. (anoniem) statistieken bij te houden. Bekijk ook het privacybeleid.

Webmaster

Mail voor wijzigingen of op- en aanmerkingen