Theeschenkerij Oldeniel Zwolle zoekt vrijwilligers (m/v)

Nog een paar maanden en dan is het zover: theeschenkerij  Oldeniel gaat in mei weer open. We zoeken ook dit jaar weer vrijwilligers om het team te versterken. De theeschenkerij ligt direct aan de IJssel naast het voetveer Zwolle-Hattem. Aan de Hattemse kant schenken we op zondagen van mei t/m oktober thee en koffie. De laatste zondag van de maand organiseren we culturele optredens. 

We zoeken theeschenkers: mensen die eens in de maand op een zondagochtend of zondagmiddag samen met één of meer andere theeschenkers de theeschenkerij draaien. Gezelligheid met collega’s en gasten staat voorop. Wij werken geheel stekkerloos: wij koken heet water op gas en gieten nog ambachtelijk de koffie op. Nieuwe theeschenkers worden ingewerkt door ervaren krachten. Je werkt elke dienst met andere collega-schenkers.

We beschikken over twee keten: een keuken en een schuur. In het voorjaar worden die uit de stalling gehaald en geplaatst en in het najaar gaan ze weer terug. We zoeken mensen die 2 keer per jaar willen helpen bij het vervoer en het plaatsen. We willen ook graag wat hulp bij het onderhoud van de keten en wat technische zaken.

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig, stel het niet uit maar neem, zo mogelijk vóór 10 maart contact op met Margreeth de Haas, tel. 038 4212460 of 06 28211465 of via theeschenkerij@oldeniel.nl.

Bekijk ook eens onze website  www.oldeniel.nl.

Oldeniel, Theeschenkerij, vrijwilligers

WZZ Informatiebalie

Contactpersoon

Minne Bouta
mbouta@wvzwollezuid.nl

Post- en bezoekadres:
Gelijkheid 1
8014 XC Zwolle
T: 038 – 460 90 00

Redactie

Voor insturen van artikelen en verzoek voor plaatsing in wijkkrant en online

Privacy en Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. (anoniem) statistieken bij te houden. Bekijk ook het privacybeleid.

Webmaster

Mail voor wijzigingen of op- en aanmerkingen
%d bloggers liken dit: